vineri, 9 noiembrie 2012

Avantajele de a deveni partener Forever Living Products



Faptul ca devi partener alaturi de noi, la Forever Living Products este un avantaj cu care pleci din start. In urmatoarele randuri voi face o schema a acestor avantaje prin statutul de partener. Practic, aceasta poate deveni o afacere proprie pentru tine dar nu numai, dar in acelasi timp, vei avea posibilitatea sa consumi produsele pe baza de aloe vera pura, la preturi foarte bune.

Asadar:
ca REPREZENTANT=PRETURI CU 15% REDUCERE FATA DE PRV (PRET DE VANZARE)
exemplu: doriti sa cumparati gelul de Aloe Vera Gelly la urmatoarele preturi:
Preţ Depozit – 9,45 Euro
Preţ NDP – 11,48 Euro
PRV – 13,50 Euro 

Ca Reprezentant, platiti pretul de 11,48 euro. 
mai mult 
ca Asistent SUPERVIZOR=PRETURI CU 30% REDUCERE FATA DE PRV (PRET DE VANZARE)
exemplu: acelasi gel  Aloe Vera Gelly il cumparati la pret de depozit!
Specific ca in ambele cazuri primiti acces la site-ul Forever Living Products, DE UNDE PUTETI VINDE USOR DOAR PRIN TRIMITEREA UNUI LINK CATRE CLIENT.
Concluzia care rezulta?! 
Puteti avea castiguri foarte usor:
1. fie prin cumpararea de catre dvs ca partener, a produselor la pret de depozit, iar apoi le vindeti la clienti  la pret de vanzare si castigati 30%;
2. Daca clientul doreste sa faca comanda pe site, ii trimiteti linkul, clientul beneficiaza de reducerea de 15% iar acei 15% intra in contul dvs de la companie ca semn de recunostinta ca ati promovat produsele.

Etape pentru a deveni reprezentant:
1. Completati formularul trimis de catre mine, apoi veti primi acasa cardul si toate materialele necesare;
2. Faceti o comanda de 50 euro +tva = total 60 euro.

Concluzia?!
Cu 60 euro iti pui pe picioare propria afacere .

Mai departe.....
Ierarhia se calculeaza in puncte, cu cat ai mai multe puncte cu atat devi pe un nivel mai sus si automat ai avantaje crescute. In catalog, langa fiecare produs, este expus si numarul de puncte pe care-l castigi facand comanda acel produs. CLICK AICI PENTRU CATALOG!

DACA (doar daca, nimic obligatoriu) doresti sa investesti 500 euro(adica cumperi initial produse cu suma de 500 euro dar valoarea lor reala este 700) pentru inceput, atunci devi direct supervizor si castigi 2 puncte in ierarhie, ca supervizor, PE VIATA, ai PRETUL DE DEPOZIT, LA TOATE PRODUSELE DIN CATALOG!!! Acest pachet se numeste STANDARD BUSINESS. 
***Specific ca poti ajunge sa ai 2 puncte si incepand incet cu comanda de 50 euro, prin efectuarea mai multor comenzi cumulate in 2 luni.
 

p.s: pentru mai multe detalii , acceseaza "echipa cu care lucrezi" din tabul "informatii" din meniu. :)
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu